BASED IN MALAYSIA. WORLDWIDE DELIVERY. WHATSAPP 010-366-1801 FOR ENQUIRIES 10AM - 6PM (MYT: UTC +8)

Telekung Travel Cotton Pilihan Ramai Wanita Kini

Posted by on

Terdapat beberapa jenis kain yang dijadikan telekung travel. Antara jenis kain yang biasa digunakan ialah : kain parasut dan cotton.

 

  1. Kain parasut

Pernah dengar telekung travel berharga RM 20 -35? Haa, kalau nak tau, telekung travel yang berharga semurah tu sebenarnya tergolong dalam golongan yang kainnya ialah kain parasut. Kain telekung yang diperbuat dari parasut kebiasaanya ringan dan mudah terbang. Ianya boleh dilipat kecik kerana jenis kainnya yang lembut. Walaupun mudah terbang dan nipis, sebenarya ramai jugak wanita yang sukakan telekung travel kain parasut kerana ringan dan menyusahkan nak bawak ke hulu ke hilir

 Telekung Travel kain parasut

 

 

  1. Telekung cotton

 

Kain kedua pula adalah terdiri dari jenis cotton. Ini pun merupakan kesukaan wanita sekarang terutamanya wanita urban di Malaysia. Dapat pula cuaca di Malaysia yang panas dan lembab sepanjang tahun, telekung travel jenis cotton sememangnya pilihan paling bagus. Ianya berat sedikit dari kain parasut tetapi sekurang-kurangnya tiada masalah kain telekung terbang bila ditiup angin. Selain tu, kain telekung ni juga tak jarang dan boleh tahan lagi lama.

 Telekung Travel kain cotton dari The Zaahara Telekung

Harganya sekitar RM 50 – RM 120. Ada jugak yang cecah sehingga RM 150. Tetapi, yang berharga sekitar RM 150 biasanya adalah sebab sulaman yang terdapat di kain telekung travel tersebut.

 

 Tepuk dada, tanyalah selera nak pakai jenis parasut atau jenis cotton. Murah atau mahal, bergantung kepada kemampuan diri sendiri.

Admin lebih menyarankan agar korang buat pembelian berdasarkan survey dan jugak testi yang dikumpulkan. Bukan apa, takut bila dah beli, tak happy nanti.

kain cotton kain parasut telekung travel

← Older Post Newer Post →


Comment


  • Salam Zaahara,

    Saya ingin tanya telekung travel budget tak lebuh RM40 dan saya perlukan sebanyak 24 helai. Pilihan yang mana ada?

    Terima kasih

    Nazrin on

Leave a comment