BASED IN MALAYSIA. WORLDWIDE DELIVERY. WHATSAPP 010-366-1801 FOR ENQUIRIES. 10AM - 6PM (MYT: UTC +8)

Top 5 Online Stores For Telekung

Posted by Anas Pawan Chik on

Telekung Cotton pastel yang lembut dan murah buatan sendiri

 

  1. https://www.sitikhadijah.com/
  2. https://www.eraalem.com/
  3. http://telekungnajwa.my/
  4. https://zaahara.com/
  5. http://miamikhail.com/store/
  6. http://www.alkauthar.com.my/

 

Begitu banyak peniaga wanita yang menceburi perniagaan telekung. Lagi-lagi dengan kemunculan nama besar iaitu Telekung Siti Khadijah. Disebabkan brand Siti Khadijah yang sangat meletop di Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei, maka dengan sebab itulah ramai yang bersemangat untuk meneruskan perjuangan dalam industry telekung.

Secara amnya, perniagaan telekung adalah perniagaan yang menguntungkan kerana rata-rata wanita yang membeli telekung adalah untuk berjumpa dengan Allah dan bukan untuk ‘show off’. Akan tetapi, ada juga wanita yang memakai telekung berjenama kerana untuk menunjukkan yang telekung mereka adalah dalam kategori ‘branded’ atau berjenama.

Untuk memudahkan para wanita mendapatkan telekung-telekung kesukaan mereka, ramai peniaga telekung yang turut mempunya kedai online. Kedai online membantu dari segi pemilihan telekung kerana anda boleh ‘usha’ beberapa kedai telekung dalam masa kurang dari 10 minit.

Di sini admin nak share 6 kedai online untuk anda ‘window shopping’ telekung.

Mudah, selesa dan tak perlu tergesa-gesa.

 

Pencarian telekung Siti Khadijah Telekung Telekung Siti Khadijah

← Older Post Newer Post →Leave a comment

Writer's Corner

RSS
Tags
2020 Activities with kids ajwa dates ajwa nabi Al-Quran Anas Zubedy barny dates buka puasa Corona virus cotton cotton telekung daily encounters dates Dates Gift dates online facemask Fashion for umrah fruit of paradise Getting ready for Ramadhan Good Muslim Wife Hajj iftar innersejuk Islam kain cotton kain parasut katun Kids activities kurma kurma ajwa London Terror Attack MADINAH DATES marriage Masjids in malaysia material medjoul dates Mosques in Malaysia Mufti menk inspiring quotes Mufti Menk quotes mukena new new in store online kurma Opinion Opinion about Islam Orphanage Parents and kids activities Pencarian telekung preparing yourelf for Ramadhan Product Story Ramadhan Ramadhan Gift Ramadhan Hampers Ramadhan with Orphanage Reminders SAUDI ARABIA DATES Shopping bersama anak yatim shopping with orphanage sisters wearing abaya at umrah Siti Khadijah Successful story of Vivy Yusof telekung telekung basic telekung cotton telekung katun telekung pastel Telekung ramadhan tahun 2017 Telekung Siti Khadijah telekung sofia telekung travel Telekung Travel murah Telekung travel parachute telekung travel pastel telekung white cotton The Zaahara Telekung tips on choosing umrah agent travel telekung types of cotton umrah Umrah and haj for 2017 Umrah and Hajj packing list Unity us DATES Vivy Yusof Wedding why cotton Zaahara