BASED IN MALAYSIA. WORLDWIDE DELIVERY. WHATSAPP 010-366-1801 FOR ENQUIRIES. 10AM - 6PM (MYT: UTC +8)

Jom jana pendapatan bulan puasa ni- Promote Kurma Ajwa dan Safawi

Posted by ZAAHARA .COM on

Pasti ramai yang ingin menambah atau menjana pendapatan sampingan dikala waktu ini.

Lagi-lagi kalau takda modal, lagi best kan?

Ada ke bisnes tanpa modal di tahun 2021 ni?

Dan kalau ada pun, nak jual apa?

Kalau nak tahu, asas perniagaan paling basic adalah menjual barang yang laku keras.

 

Kurma Safawi yang fresh dari Madinah

Laa…Dah la tak pandai berniaga pastu nak kena buat research barang yang laku keras.

Apa pulak ni?

Yes…Kami faham.

Dan…Kami pun dah lalui fasa berniaga selama hampir 10 tahun.

Ada perniagaan yang perlukan komitment lagi-lagi bila kita nak naikkan jenama.

Seperti Zaahara, kami perlukan masa untuk bina bisnes ni.

Kami bukan seperti orang lain yang mempunyai kekuatan dari segi modal, ilmu pengetahuan, network, pengalaman dan macam-macam lagi kalau nak kami senaraikan.

Tapi yang pasti, pengasas Zaahara terdiri dari pasangan suami isteri yang mempunyai Masters dalam bidang business dan juga engineering yang sememangnya satu combo yang sangat bernilai.

Selain dari tu, pengasas Zaahara juga pernah bekerja dengan syarikat multinasional dan juga syarikat gergasi ‘oil and gas’. Pengalaman berharga ni amat penting sebabnya mereka sudah mengharungi badai pasang surut perniagaan.

Kurma Ajwa yang fresh dari Madinah

Mereka sudah pun keluar TV, surat khabar dan dalam keadaan yang mencabar pun, mereka masih berjuang. Ada rakan perniagaan mereka yang sudah pun gulung tikar sebab tak tahan dengan kemelesetan ekonomi.

Bagi Zaahara, mereka bertahan sebab mereka sentiasa berpegang kepada prinsip “jika kita angkat bendera putih padahal kejayaan sudah semakin dekat, tidak kah kita akan menyesal seumur hidup?”

Perniagaan adalah satu marathon dan bukannya short term glory seperti yang diajar dan dimomok oleh ramai sifu-sifu jadian di Malaysia ini.

Team Zaahara masih kecil tapi visi mereka besar. Mereka percaya suatu hari nanti, Zaahara akan dapat bantu lebih ramai orang terutamanya dari dua sudut iaitu pengguna dan juga business partner.

Aim Zaahara adalah untuk sama-sama bangkitkan ekonomi bersama dalam ‘industri startup Halal’.

Dah banyak rumput dan Lalang yang ditebang selama 10 tahun sehinggakan mereka hampir lemas.

Jadi, disini pada tahun 2021, team Zaahara nak buka peluang kepada yang ingin tambahkan pendapatan dan juga nak belajar selok-belok berbisnes tampa modal untuk sertai team kecil mereka.

Zaahara tak glamor seperti brand-brand besar lain.

Tapi, misi Zaahara jelas.

Untuk jadi antara top e-commerce brand in the world in the Islamic Space.

That’s for sure.

Well guys…

Jika you terbaca post ni, marilah sama-sama join team Zaahara.

Tiada modal. Tiada paksaan.

Saja enjoy buat duit tepi.

Eh, lupa pulak nak bagi tahu.

Jual apa?

Jual dan promote saja kurma Ajwa, Safawi yang Zaahara jual.

Silap-silap boleh dapat duit tepi yang banyak.

Selain dari tu, produk Zaahara memang kena dengan bulan Ramadhan dan Syawal.

Telekung Zaahara memang terkenal dikalangan wanita berkerjaya.

Tudung Sports Zaahara – pun terkenal dikalangan wanita yang baru nak bersukan.

Jadi, tunggu apa lagi.

Ada social media. Ada whatsapp…Mudah saja.

Inilah peluang yang jarang-jarang berlaku.

Anda share, kami buat selebihnya.

Jom, sama-sama kita buat Tindakan.

Rugilah asyik tak berani ambik Tindakan. Asyik tengok orang lain bergaya time raya, meh kita raya sakan sikit.

Salam dan selamat maju jaya.

Zaahara

 

← Older Post Newer Post →



Leave a comment