BASED IN MALAYSIA. WORLDWIDE DELIVERY. WHATSAPP 010-366-1801 FOR ENQUIRIES 10AM - 6PM (MYT: UTC +8)

Kisah kejayaan : Bagaimana Puan Padzilah Enda Sulaiman berjaya membersarkan Siti Khadijah (Telekung SK) ke tahap yang luar biasa

Posted by on

Semalam saya terdengar perbincangan founder Pengeluar Telekung No.1 Malaysia, Puan Padzilah di radio Ikim.
"Kami bukan nak buat business short term. Kami ada plan untuk jadi billion dollar company.
Saya tak pernah sangka yang kami boleh berada di tahap ini sekarang."
Jual telekung je tau...
Tahun lepas, ada orang pernah cakap ngan saya:
"Boleh ke nak buat duit dengan telekung? Orang lain jual jubah and tudung but you nak focus kat telekung."
Saya diam. Biarkan apa dia nak cakap coz to me, I know what I should do.
Saya nak anda semua tahu yang apa benda yang anda buat, buat je betul-betul. Berjaya atau tak adalah subjektif.
Kalau kita buat business semata-mata nak :
1. Kaya
2. Malas bekerja 9-5
3. Sebab orang lain berjaya
Confirm tak berjaya.
Kalau betul-betul nak berjaya, anda kena beri manfaat. Jual manfaat. Tu yang penting.
Contoh macam saya jual telekung. Telekung adalah product. Apa yang saya jual adalah:
1. Keselesaan para wanita untuk bersolat
2. Pilihan telekung berjenama pada harga yang affordable
Saya tak perlu hardsell kerana saya percaya 100% yang telekung kami adalah yang terbaik.
----------
Be confident in what you do. In what you sell.
Once you are confident with yourself, barulah orang lain akan percaya kat korang.
telekung travel travel telekung

← Older Post Newer Post →



Leave a comment