BASED IN MALAYSIA. WORLDWIDE DELIVERY. WHATSAPP 010-366-1801 FOR ENQUIRIES. 10AM - 6PM (MYT: UTC +8)

Peluang berniaga di bulan Ramadhan dengan menjual Telekung dan Kurma

Posted by ZAAHARA .COM on

Siapa yang kat sini takda handphone, takda facebook, takda Instagram, takda whatsapp, takda twitter?

Semua pasti ada kan?

Well well well…

Saya dah banyak kali dengar orang mengeluh tak cukup duit, tak pandai berniaga tapi nak berniaga, suri rumah bosan kat rumah tak tau nak buat apa, cikgu kat sekolah stress, kerja kat office stress sebab boss asyik marah…

Ataupun student yang ingin berjinak-jinak dalam perniagaan tapi takda modal besar? Atau tak reti….

Senang je..

Jom join team kecil #MrTelekung. Kita buat since income sikit.

Eh nak berniaga apa?

Kalau korang nak tahu, antara barang yang orang carik masa Ramadhan dan raya adalah:

  1. Telekung
  2. Kurma
  3. Baju melayu
  4. Butang baju melayu
  5. Songkok
  6. Samping
  7. Kuih-raya
  8. Sampul raya
  9. Baju kurung
  10. Tudung
  11. Langsir
  12. Kereta

Kalau nak #mrtelekung tulis, sampai ke sudah tak habis-habis.

Kepada yang dah tahu, #mrtelekung berniaga no.1 dan no.2 dalam list.

Jadi, hari ni dan hari-hari seterusnya, saya nak ajak kepada:

 

  1. Yang tak pandai berniaga tapi nak berniaga
  2. Yang ingin jana wang cuma guna whatsapp, facebook , Instagram dan twitter

Jom tunggu apa lagi. Whatsapp terus ke +0123315322 dan tulis “ProjekRamadhan” untuk pertanyaan lanjut dan kongsikan dengan rakan-rakan anda yang ingin buat duit sampingan dalam sebulan dua ni.

Preferably perempuan sebab senang nak jual dekat perempuan.

Tapi…kalau sang teruna nak join pun tak salah.

Salam!

Nota:

Modal semurah RM 20. Biasanya RM 80. Terhad untuk 50 orang terawal saja.

← Older Post Newer Post →



Leave a comment

Writer's Corner

RSS
Tags
2020 Activities with kids ajwa dates ajwa nabi Al-Quran Anas Zubedy barny dates buka puasa Corona virus cotton cotton telekung daily encounters dates Dates Gift dates online facemask Fashion for umrah fruit of paradise Getting ready for Ramadhan Good Muslim Wife Hajj iftar innersejuk Islam kain cotton kain parasut katun Kids activities kurma kurma ajwa London Terror Attack MADINAH DATES marriage Masjids in malaysia material medjoul dates Mosques in Malaysia Mufti menk inspiring quotes Mufti Menk quotes mukena new new in store online kurma Opinion Opinion about Islam Orphanage Parents and kids activities Pencarian telekung preparing yourelf for Ramadhan Product Story Ramadhan Ramadhan Gift Ramadhan Hampers Ramadhan with Orphanage Reminders SAUDI ARABIA DATES Shopping bersama anak yatim shopping with orphanage sisters wearing abaya at umrah Siti Khadijah Successful story of Vivy Yusof telekung telekung basic telekung cotton telekung katun telekung pastel Telekung ramadhan tahun 2017 Telekung Siti Khadijah telekung sofia telekung travel Telekung Travel murah Telekung travel parachute telekung travel pastel telekung white cotton The Zaahara Telekung tips on choosing umrah agent travel telekung types of cotton umrah Umrah and haj for 2017 Umrah and Hajj packing list Unity us DATES Vivy Yusof Wedding why cotton Zaahara