BASED IN MALAYSIA. WORLDWIDE DELIVERY. WHATSAPP 010-366-1801 FOR ENQUIRIES 10AM - 6PM (MYT: UTC +8)

Peluang berniaga di bulan Ramadhan dengan menjual Telekung dan Kurma

Posted by on

Siapa yang kat sini takda handphone, takda facebook, takda Instagram, takda whatsapp, takda twitter?

Semua pasti ada kan?

Well well well…

Saya dah banyak kali dengar orang mengeluh tak cukup duit, tak pandai berniaga tapi nak berniaga, suri rumah bosan kat rumah tak tau nak buat apa, cikgu kat sekolah stress, kerja kat office stress sebab boss asyik marah…

Ataupun student yang ingin berjinak-jinak dalam perniagaan tapi takda modal besar? Atau tak reti….

Senang je..

Jom join team kecil #MrTelekung. Kita buat since income sikit.

Eh nak berniaga apa?

Kalau korang nak tahu, antara barang yang orang carik masa Ramadhan dan raya adalah:

  1. Telekung
  2. Kurma
  3. Baju melayu
  4. Butang baju melayu
  5. Songkok
  6. Samping
  7. Kuih-raya
  8. Sampul raya
  9. Baju kurung
  10. Tudung
  11. Langsir
  12. Kereta

Kalau nak #mrtelekung tulis, sampai ke sudah tak habis-habis.

Kepada yang dah tahu, #mrtelekung berniaga no.1 dan no.2 dalam list.

Jadi, hari ni dan hari-hari seterusnya, saya nak ajak kepada:

 

  1. Yang tak pandai berniaga tapi nak berniaga
  2. Yang ingin jana wang cuma guna whatsapp, facebook , Instagram dan twitter

Jom tunggu apa lagi. Whatsapp terus ke +0123315322 dan tulis “ProjekRamadhan” untuk pertanyaan lanjut dan kongsikan dengan rakan-rakan anda yang ingin buat duit sampingan dalam sebulan dua ni.

Preferably perempuan sebab senang nak jual dekat perempuan.

Tapi…kalau sang teruna nak join pun tak salah.

Salam!

Nota:

Modal semurah RM 20. Biasanya RM 80. Terhad untuk 50 orang terawal saja.

← Older Post Newer Post →



Leave a comment