BASED IN MALAYSIA. WORLDWIDE DELIVERY. WHATSAPP 010-366-1801 FOR ENQUIRIES. 10AM - 6PM (MYT: UTC +8)

Kisah telekung travel RM 30 yang menjadi pujaan ramai

Posted by ZAAHARA .COM on

Ramai yang bertanya pada kami apa bezanya telekung travel yang murah dana pa pula bezanya dengan telekung travel yang mahal.

Pertama sekali, kita kena tahu kenapa wujudnya telekung travel dan dari mana datangnya telekung travel.

Telekung travel sebenarnya berasal dari negara Indonesia kerana mereka adalah salah satu pengeluar telekung terbesar di dunia. Populasi Islam di Indonesia sahaja sudah menjangkau 190 juta orang. Mereka juga terkenal dengan innovasi fashion dan mungkin sebab itulah merekalah yang berjaya mencipta telekung travel.

Berbalik kepada tajuk kita, mari kita lihat ciri-ciri unik yang terdapat pada telekung travel yang berharga RM 30 ke bawah :

  1. Kain parachute atau dikenali dengan parasut
  2. Kecil
  3. Ringan
  4. Nipis
  5. Jarang
  6. Pendek
  7. Senang koyak
  8. Bahagian kepala memerlukan inner
  9. Tiada design yang ekslusif
  10. Tidak tahan lama

Yes, harganya memang murah iaitu sekitar RM 20 sehinggalah RM 30. Bergantung kepada penjual yang menjual ketika itu.

Persoalannya : Jika telekung travel yang dibeli rosak dalam masa sebulan, adakah kita kena beli lagi telekung baru?

Jawapan : sudah semestinya

Jika begitu, saya sarankan agar janganlah pilih telekung travel yang murah ini kerana ianya akan membazirkan wang anda. Lebih elok jika cari telekung travel yang berkualiti dan mahal sedikit agar tak perlu beli dua tiga kali.

Di mana nak dapatkan? Sudah pasti kami adalah antara pengeluar telekung travel yang top di Malaysia. Boleh dapatkan segera dengan layari website kami iaitu: www.zaahara.com atau whatsapp kami di +60103661801.

 

 

Telekung Travel murah Telekung travel parachute

← Older Post Newer Post →Leave a comment

Writer's Corner

RSS
Tags
2020 Activities with kids ajwa dates ajwa nabi Al-Quran Anas Zubedy barny dates buka puasa Corona virus cotton cotton telekung daily encounters dates Dates Gift dates online facemask Fashion for umrah fruit of paradise Getting ready for Ramadhan Good Muslim Wife Hajj iftar innersejuk Islam kain cotton kain parasut katun Kids activities kurma kurma ajwa London Terror Attack MADINAH DATES marriage Masjids in malaysia material medjoul dates Mosques in Malaysia Mufti menk inspiring quotes Mufti Menk quotes mukena new new in store online kurma Opinion Opinion about Islam Orphanage Parents and kids activities Pencarian telekung preparing yourelf for Ramadhan Product Story Ramadhan Ramadhan Gift Ramadhan Hampers Ramadhan with Orphanage Reminders SAUDI ARABIA DATES Shopping bersama anak yatim shopping with orphanage sisters wearing abaya at umrah Siti Khadijah Successful story of Vivy Yusof telekung telekung basic telekung cotton telekung katun telekung pastel Telekung ramadhan tahun 2017 Telekung Siti Khadijah telekung sofia telekung travel Telekung Travel murah Telekung travel parachute telekung travel pastel telekung white cotton The Zaahara Telekung tips on choosing umrah agent travel telekung types of cotton umrah Umrah and haj for 2017 Umrah and Hajj packing list Unity us DATES Vivy Yusof Wedding why cotton Zaahara