Cart 0

Writer's Corner

Telekung Cotton with a splash of pastel - (Telekung Faatima)

ZAAHARA .COM telekung basic telekung cotton telekung white cotton The Zaahara Telekung Zaahara

    Since there are still a lot of ladies who seeks for white telekung and within the price range that they can afford, we hereby decided to come out with new basic white telekung to cater for that need. This lovely white cotton telekung is our latestel tekung collection made of  German cotton. It comes with a splash of pastel color around the border. Definitely a must-have cotton telekung for you seeking for chic and feminism yet minimalist in design.   Slip on this newly designed cotton telekung and you are ready to pray with khusyuk InsyaAllah. We name this cotton telekung  as Telekung Faatima due to the meaning of...

Read more →


7 aktiviti menarik masa cuti sekolah

ZAAHARA .COM

Cuti sekolah adalah waktu yang sangat best especially untk kanak-kanak. Tetapi, sebagai ibu-bapa, jangan pula disia-siakan cuti sekolah anak-anak begitu saja.  Jika tidak dirancang dengan teliti, maka anak-anak akan membuang masa dengan menonton YouTube, cartoon, main game, tido dan sebagainya. Kami di sini ada 7 aktiviti menarik yang boleh dibuat bersama antara ibu bapa dan anak-anak Aktiviti memasak Aktiviti memasak adalah aktiviti yang sangat best lagi-lagi kalau buat baking. Kanak-kanak boleh menguli tepung dan mendekorasi cake. Di samping tu, mereka juga boleh belajar macam mana nak pecahkan telur, belajar macam mana nak buat sukatan dan juga menggunakan oven.  Anak-anak yang...

Read more →


Kisah Telekung Travel RM 20

ANAS PAWAN CHIK Telekung telekung travel The Zaahara Telekung Zaahara

Hari ni Admin nak share cerita pasal Telekung Travel RM 20. Kalau korang nak tahu, pengasas Telekung The Zaahara Telekung bermula berniaga telekung semenjak 2012 . Time tu, Puan Erina Zahara selaku co-founder terjumpa telekung travel ketika beliau sedang melancong ke Indonesia. Kerana kualiti dan harganya yang berpatutan, beliau pun beli sebanyak 50 helai. Dalam masa satu hari je telekung travel tu dah habis dijual. Harga yang dijual time tu adalah sekitar RM 28. Kalau beli banyak jatuh RM 20 sehelai. Daripada hanya 50 helai, Puan Erina dah pesan sehingga beratus-ratus helai. Akhirnya, pada tahun 2015, Puan Erina nekad untuk...

Read more →


5 ITEMS MUSLIMS MUST HAVE WHILE TRAVELLING

ANAS PAWAN CHIK

Another 5 of something list? That’s right! This time, we are sticking on the topic of 5 items a muslim must have while travelling. Sometimes we might forget what is essential to be with us during travelling and only when it’s too late, we will then notice it. Let’s not make that mistake since we’re making a list for it. For the ladies, Travelling telekung/Telekung Pouches. It’s something you must keep with you no matter what. Want a recommendation on one? Check out Telekung Zaahara’s “Telekung Sofia”. Kiblat Compass or a reliable app that does the same thing. When you’re...

Read more →


5 POPULAR TELEKUNG BRANDS IN MALAYSIA

ANAS PAWAN CHIK Pencarian telekung Siti Khadijah Telekung Telekung Siti Khadijah telekung travel The Zaahara Telekung Zaahara

Telekung products are quite popular ranging from the ones you buy at the night markets and all the way to the premium or luxurious ones you can get at the boutiques or online. Speaking of boutiques, some of you might heard a few of them already but there are also those that are quite popular in certain areas rather than some other areas in Malaysia. Probably because of where they are based and what not. But here we will list down top 5 popular telekung brands that are known throughout Malaysia. The top 5 list of course, is not in...

Read more →